Синдромът Cashfiesta от Casper

30.05.2007155 коментара

Тук няма да правя опит да ви вербувам като реферал или разни подобни. Tук ще откриете истината или поне такава, каквато е тя за мен лично…

Рядко има човек, който прекарва повече време онлайн, без да се е интересувал от начини да изкара лесно пари от Интернет. Един от тези начини предлагат измамниците от Cashfiesta.

Накратко за Cashfiesta. Предлагат софтуер във вида на банер, в който се въртят реклами на различни продукти, сайтове, услуги и други. Инсталирате го и го пускате докато сърфирате, като приблизително на 5 секунди получавате точка. На края на месеца точките се обръщат в долари. Допълнително имате бонуси, бонуси от реферали и бонуси от така наречените Специални Оферти, от които трябва да направите поне 2-3 от безплатните. И понеже от тези Специални Оферти ви се определя индивидуалния рейт, т.е. сумата която ви плащат на 1000 точки, трябва да се направят поне 2-3 за да ви стане рейта на поне $0.5 за 1000 точки. Добихте малка представа надявам се.

От много хора съм чувал, че няма изгода от тази работа, но реших да си направя експеримент и да се уверя за себе си. Регистрирах се в началото на април 2007. С по няколко часа на ден навъртях около 130 000 точки с бонусите за април месец. Трябваше да въртя още месец, защото резултатите от офертите излизат до 8 седмици след направата им. Реших да не си давам зор и май месец, защото по мои сметки така или иначе надхвърлях минималния размер на чека – $50. Точките ми за май 2007 бяха доста малко по тази причина – около 14 000…

Отварям преди малко пощата си, и какво да видя написали ми хората, че съм бил мамел и ми занулили точките за двата месеца… Да вярно, че в Интернет може да намерите много софтуер и хардуер, с който да мамите и натрупате повече. Аз лично играх по правилата и пак ме изкараха измамник. Явно хората от Cashfiesta, когато не им изнася просто ти зануляват точките, като въпреки това ти правят уж жест, като не ти изтриват акаунта… Не мерси, не се подлъгвайте по тия! Изпратих им много гневен email, нахраних ги яко и чакам ЕВЕНТУАЛНО да ми отговорят, съмнявам се за което.

Копие от email-а, който получих от тях може да видите отдолу.

––– Оригинално писмо –––
От: support@cashfiesta.com
Относно: Cashfiesta
До: мен
Изпратено на: Понеделник, 2007, Май 28 15:25:37 EEST
–––––––––––-

Hello,

We detected that you have been using fraudulent methods for increasing your earnings. Therefore we nullified all your points from the Fiestabar, referral and bonus points. Our Terms and Conditions allow us to terminate your account in cases like this but we chose not to do so because we consider you a valuable member. Since you have completed Special Offers without using any fraudulent methods we will leave the points for these registrations.

Please, make sure not to violate our Terms and Conditions because we will be forced to terminate your account.

Best regards,
James Bradshaw
Cashfiesta Team

А ти получи ли такова писмо от Cashfiesta?

Резултати

Абсолютни аматьори и смешници са тия гащници от Cashfiesta. Не на батко ви тия ламерски номерца. Преди години за малко да фалират, дано следващия път наистина им се случи. Правете си изводи и предупредете приятелите си, че тия за нищо не стават, да не си губят времето напразно!

А ето го и отговора им на гневното ми писмо:

––– Оригинално писмо –––
От: support@cashfiesta.com
Относно: RE: Cashfiesta // Are you for real guys?
До: мен
Изпратено на: Сряда, 2007, Май 30 16:40:31 EEST
–––––––––––-

Hello,

In order to protect the integrity of our proprietary fraud prevention
system, we cannot disclose any details about how our monitoring technology
works or what specifics we found on your account. However, we can assure you
that we have reviewed your situation thoroughly and accurately, and could
confirm that your account was in violation of our program’s Terms and
Conditions.

Best Regards,
James Bradshaw
Cashfiesta Customer Support Team

Сметнете какво писмо съм им пратил, щом даже са се потрудили да ми отговорят. Дори са разгледали случая ми задълбочено.. И въпреки, че уж са ме хванали да мамя (а такова нещо няма), пак не разкриват как и с какво са ме хванали.. Освен да им пиша пак, че така поне си чатим.. Пари от тия не чакайте..

п.с. На много места ще видите дори снимки на чекове за БГ… Аз от това което съм видял е, че в Интернет се въртят 1-2 еднакви чека по всичките страници, зарибяващи за Cashfiesta. И всеки умело лъже, че той е този, който е получил чека и т.н. Пълни глупости…

Понеже пуснах едно търсене в Google и разпространих линк към този пост по всички форуми в поне първите 20 страници с резултати, за да се намали тая безсмислица, се чувствайте свободни и вие да разпространявате това писание свободно.

допълнителни връзки:
Гласувай за този пост тук.
Cashfiesta – One of the best scams of all – ревю на английски от далечната 2001 г.
Cashfiesta Status: Scam – тук един подобен на моя случай на английски
Cashfiesta Scam – 04/30/01

За тези, които имат съмнение за точките ми – ето ви скрийншот на всичките ми точки от април 2007, без дори тези от специалните оферти. Направете си сметката…

Cashfiesta Points

Моля, не разпитвайте тук как се прави това или онова с кешфиеста. Това не е помощен сайт за кешфиета. Тъкмо обратното, целта е да видите, че файда няма.

Кратки URL адреси:   

25 Коментара по темата

Pegasus каза:

Човече,същото писмо ми го пратиха и на мен,без да съм мамел.
Така се ядосах,че им написах само едно голямо:
„FUCK OFF!!!“

Не вярвайте на тези измамници!!!

Casper каза:

Явно и ти, както и аз не си им бил удобен. Надявам се като пишем тук, да спасим бъдещите потребители от тази пълна загуба на време и нерви, наречена кешфиеста.

Pegasus каза:

Мнението ми е,че ако се опитвате да увеличите точките си чрез специалните оферти – безплатни или платени,те ви занулират точките. Също,ако зарибите още хора покрай себе си.Сега им казвам,че всичко е измама.Освен това си направих няколко регистрации в безплатни оферти – те не са отчетени в акаунта ми! Тези измамници само гледат да ви спрат по някакъв начин. Отначало много хора се хванаха на въдицата покрай мен. Това започна да ми отбелязва много реферали. По едно време лентата не пускаше реклами и не можех да мръдна човечето.Друг случай имаше,когато в опит да направи връзка със сървъра им,след дълго търсене изписа „Комуникацията е пропаднала“…Посетих сайта им,а там имаше известие,че не мога да влизам в профила си!!!Това отмина до една седмица. После всичко си течеше нормално,докато не получих същото писмо като на Каспър.

Казвам ви,тези печелят само и единствено за себе си!!!
А всеки може да ви каже,че там,където ви искат пари/като специалните оферти/,става дума за пирамида.

NakTaGaDaK каза:

Пичове и…Дами :)))Аз лично мисля че сайта не е лош обаче тряа да се разбиваш да се регистрираш в специални оферти и темподобни.Аз лично за март направих 0.41$ хехе.Просто трябва много добре да се прочете всичко за политиката на сайта и ще ви стане ясно.Обаче и аз реших да не се занимавам с Cashfiesta,по-добре да ходя да върна една дузина бутилки да си докарам допълнителен доход отколкото да чакам от умрял писмо.

Румен каза:

Не съм изгорял с времето си, но добре ,че попаднах на този сайт, благодаря на Петър за инициативата!

Петя каза:

И аз като всички вас се зарибих по фиестата,но след като току що про4етох всичките ви коментари смятам че е време да се откажа.За 5 дни направих 19000т,4000 бонус и 4 gold club, но сега разбирам че няма смисъл да си губя времето с тази простотия. Благодаря на всички че ми отворихте очите.

getsata73 каза:

добре че прочетох съветите ви веднага я деинсталирах и пуснах програмата дето лови шпионите

Pavlin каза:

В момента имам-21000 точки,Бонус-8000,бонус от други реферали-90,голд клуб-9.При тея резултати ако всичко е истинско колко би трябвало да ми платят.Макар,че се съмнявам вече от това което прочетох и все пак,ако някой ми каже колко би трябвало да взема,ще му бъда благодорен.

IDIOTI каза:

аз поззнаам едни фрта дет играят ама на нек1ф др саит 6е видя дали 6е земат пари и 6е ви кайа

rumen_17_ каза:

Casper брато виждам че и на теб не ти е било лесно с тая програма както всички и аз пробвах и мен ме преебаха както нормално за това и от мен един савет не си струва !!! та брато искам да те питам нещо знаеш ли каде мога да си регна саит с платени прогнози за спортни састезаният които аз да пускам и саответно да ми се плата щото това е реално само нз каде мога да си направя саита

rumen_17_ каза:

ще ти бада благодарен брато

kreitos каза:

Хора, и аз вчера се включих в CASHFIESTA и днеска попаднах на разследването на Casper. Въпреки всичко изписано и казано, аз пак оставам с надеждата, че някакво си човече може да ти изкарва малко допълнителни пари, без да правиш почти нищо.
Продължавам „борбата“ и ако получа чек или мейлче, в което ме винят за измама 🙂 ще ви пиша.

ani каза:

И МЕН МЕ ПРЕЦАКАХА..УЖ ДА МИ ПЛАЩАТ 1000ТОЧКИ=1.66$,А КОГАТО ДА МИ ПЛАТЯТ МИ ОБЯВЯВАТ,ЧЕ 1000 ТОЧКИ= 0.10$ И НЕ САМ ДОСТИГНАЛА ДО ЧЕК ..И ДА ВИ КАЖА ИМАТЕ ГРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ..ПИШЕ,ЧЕ ПЛАЩАЛИ ЧРЕЗ ПОЩЕНСКИ ЗАПИС И ПРИСТИГАЛ ГОРЕ ДОЛУ СЛЕД 20-ТИНА ДНИ,НО ЕДНО ЗНАМ ШЕ ИЗТРИЯ ТАЯ ПРОГРАМА И КРАЙ.КАКВО ЩЕ МИ КАЖАТЕ ЗА ДЕПАКО.КОМ…ПЛАЩАТ ЛИ?

ani каза:

ВЛИЗАЛА СЪМ В ПРЕДПРИЕМАЧ.КОМ,НО НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ТЕЯ НЕЩА КАЖЕТЕ МИ НЯКАКЪВ НАЧИН,ПО-ПРОСТИЧЪК ЗА ИЗКАРВАНЕ НА ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ…

udo каза:

Може би аз съм единствения балък, който получи чек от cashfiesta. Дори (признавам си) малко послъгвах… но наистина малко! 🙂

udo каза:

Между другото да стоиш 8 часа на ден и да цъкаш FiestaBar – трябва или да си луд или да нямаш друга работа. Аз си изкарах чека за два месеца по 2-3 часа на ден + по 7-8 оферти на месец.

svilen каза:

Udo! И кой ще ти повярва!Дай да ти видя чека!!

anjy каза:

Аз не успях да взема чек от бара с момченцето, защото нямах такива нерви да ми мигат реклами по цял ден. Дори не пробвах. Ако обаче имате смелостта като мен – има начин да се изкарат свестни пари от казино офертите.

Мой приятел от Видин ме зариби. Казино офертите искат да им внесеш 2x$55, т.е. $110, а дават 150 000 точки. Отначало си казах, че е луд, защото 150 000 при $0.01 за 1000 точки е един долар и половина, т.е. трябва да направиш други 7 оферти за да вдигнеш payrate, които я ти ги признаят я не и ще те прецакат. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ НЕ Е ТАКА!

Когато направите оферта точките от самата нея са на фиксиран payrate $1.00 za 1000 точки, т.е. една казино оферта дава 150 долара.

Всичко обаче е съмнително нали? Даваш $110, и получаваш $150 – мирише на измама. Ники обаче настоятелно ме караше да пробвам (аз доста залагам online) и реших в крайна сметка да „хвърля 110 долара на вятъра“. Направих си дебитна VISA в първа инвестиционна и бутнах двеста кинта в нея. Играх на една от шестте казино оферти, изчаках си двата месеца и за ваше всеобщо учудване си видях чека в средата на следващия.

Курвенското в случая беше, че за да осребря чека похарчих половината си profit, но това са смешни пари все пак.

Не ми се занимава в момента, но със сигурност ще вложа още средства да им изпълня другите пет казина, този път накуп с един чек.

Сега на въпроса „защо казината дават тези пари на cashfiesta“ въобще не мога да си обясня. Или е пране на пари или има някаква друга далавера. Сигурно има балъци, които се зарибяват (от опит ви казвам – от самото казино НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ – прекалено са криминални и нагласени).

Самия чек няма как да ви покажа, защото е осребрен, но си пазя e-mail’чето все още:

Подател: Cashfiesta Support добави в адреси
До: anjy@abv.bg
Относно: Cashfiesta Payment Notification
Дата: Петък, 2008, Юли 25 17:07:32 EEST

Hello,

We would like to inform you that the check you have requested will be sent to you by the end of next week.

Congratulations and keep up the good work!

Sincerely yours,
Angela Brown
Cashfiesta Financial Department

Какво да ви кажа – повечето хора знаят да плюят, играят на дребно, мамят и после да пишат статии.

Best Regards,
Анджелина Стоянова
London (в момента временно София).

Коментарът го поствам тук по молба на udo. Никой не ми плаща да правя безплатна реклама, затова едва ли ще посетя това място отново. Ако някой иска да изяснява нещо – на майла.

Casper каза:

Точно така! Който ме е попитал го препращам към вашия форум. Там има много компетентни хора, минали вече по този път, опитали много неща и намиращи начини за изкарване на реални пари.

Абе това е най-голямата простотия, която съм срещал в нета. Имало е много случаи, където в нашия форум влизат с идеята че тази програма е най-добра за правене на пари и бизнес онлайн. НО често и винаги са опровергаван и в обратното.

Ако някой иска да започне онлайн бизнес, то това може да го направи с четене и практикуване. а не с елментарно гледане и съкане на рекламки. Само незнам какви зеленчуци пазаруват трафик от тази система. Определено си е набурвация и за 2-те страни. Ама който го кефи да си шляпа по сайта.:)

Десислава каза:

ЗДРАВЕЙТЕ! ЩЕ ЗАПОЧНА С ТОЗИ ЦИТАТ: „БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ“. ИСКАМ ДА ВИ РАЗКАЖА ЗА МОИТЕ ПЕРИПЕТИИ С ПРОЧУТАТА CASHFIESTA. ПРЕЗ МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2007г. СЕ ЗАРИБИХ И АЗ. ТЪКМО РОДИХ ВТОРО ДЕТЕ РАЗХОДИТЕ СЕ УВЕЛИЧИХА СЕМЕЙНИЯ БЮДЖЕТ БЕШЕ НЕ МНОГО ГОЛЯМ И Т.Н. ДАЛЕЧ БЯХ НАДХВЪРЛИЛА ТОЧКИТЕ ЗА МИНИМУМА ОТ 50 ДОЛАРА. ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ЧЕК – НИЩО. ЗАПОЧНАХ ДА ТЪРСЯ ФОРУМИ ЗА КЕШФИЕСТА. НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ЕДНО И СЪЩО ПИСМО С ЕДНО И СЪЩО СЪДЪРЖАНИЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ВСИЧКИ САМО ЛИНКА Е РАЗЛИЧЕН. ПИСАХ И ОБЯСНЯВАХ ПРОБЛЕМА СИ ПОНЕ НА 5-6 ЧОВЕКА, КОИТО ТВЪРДЯХА ЧЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ОТ CASHFIESTA. НИКАКЪВ ОТГОВОР ОТ НИКОГО. ИЗПРАТИХ И ИМЕЙЛ НА КЕШФИЕСТА – ТЕ МИ ОТГОВОРИХА ЧЕ БУТОНА РИКУЕСТ ЧЕК СЕ ПОЯВЯВАЛ МЕЖДУ 1-15 ЧИСЛО ВСЕКИ МЕСЕЦ. СПРЯХ ДА ИГРАЯ ДО МИНАЛИЯ МЕСЕЦ – РЕШИХ ОТНОВО ДА ОПИТАМ. МОЖЕ ПЪК И ДА СЪМ СГРЕШИЛА НЕЩО. ЗА М.НОЕМВРИ 2008Г. ИМАМ 154000 ТОЧКИ И ПАК НИЩО. ХОРА СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ. НИКОЙ НЕ Е ПОЛУЧИЛ И СТОТИНКА ОТ КЕШФИЕСТА. АКО ИМА ТАКЪВ, В КОЕТО ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ, НЕКА МИ ПИШЕ ИЛИ МИ СЕ ОБАДИ, ЗА ДА МИ ДОКАЖЕ ЧЕ Е ВЗЕЛ ПАРИ ОТ CASHFIESTA. ЕТО МОЙ E-MAIL: desi75_@abv.bg или mon_zlat@abv.bg

Casper каза:

Благодаря за коментара Десислава. Преместих го тук, защото беше го пуснала в друг пост. Надявам се да си помогнала на много хора да разберат истината…

п.с. Оставих само пощите ти за контакт, тъй като сметнах, че не е добра идея да си оставяш личния gsm номер свободно в Интернет. 🙂

creet каза:

За кешфиеста е ясно а за GenBucks получавал ли си пари от там?

Casper каза:

Почнах едно време, но така и не го развих. Чувал съм за други хора, които се занимават сериозно и вадят пари от там.

creet каза:

ами за AdSense какво ще кажеш?

Стр. 4/6« Първа...«23456»

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар