Открий старите съученици от Casper

23.05.20076 Коментара

Понеже сега е времето на баловете и за всички абитуриенти училището приключва, ето един лесен начин за тях да продължат да поддържат връзка с вече бившите съученици и приятели.

Защото купонът продължава! И аз като дойде това време около 24 май ме застига носталгията по училището. Всеки, докато е ученик, бърза да завърши. И всеки твърди, че училището няма да му липсва, ама никак. Ооо почакайте драги абитуриенти. Скоро ще ви липсват и училището и съучениците. Дано поне сте натрупали достатъчно добри спомени, за да си ги припомняте с усмивки на по бира след години. 🙂

А сега по същество. Атол е портал за търсене на стари съученици, приятели и познати. Насочен е към всички желaещи да открият и възстановят връзките и контактите със своите бивши съученици и стари приятели. Регистрацията и търсенето се осъществяват по вид образование: основно, средно и висше.

Благодарение на усилията на екипа създал Атол са въведени максимален брой училища от цялатa страна, с цел да се създаде цялостна информационна система за България.

Намерете бившите си съученици и старите приятели!

Кратки URL адреси:   

6 Коментара по темата

kinta каза:

без коментар

Иван каза:

Имам приятелка с която съм загубил всякаква връзка.Казва се Виолета Колева от В.Търново е помня само,че е 1977 година.Завършила е във В.Търново но къде незнам точно средното си образувание.Ако имате възможност за някаква информация ще съм ви много благодарен.

Casper каза:

Направи си една бърза регистрация в atol.bg и използвай търсенето там. Ако се е регистрирала изобщо, не виждам причина да не я откриеш.

Иван каза:

имам такава но нестава неоткрива нищо

Нора Беевска каза:

Търся Детелина Йорданова, по баща с фамилия Георгиева, по мъж имам информация за Здравковска, не зная дали е актуална. Тя е от село Браничево, Шуменско. Учила е в РЕГ „Максим Горки“, град Русе, но 11 клас завърши в Смядово през 1974 година. Родителите й са починали, имаше по-голям брат Георги, за когото разбрах, че е загинал в катастрофа. /Отправих запитване към училището в Браничево и оттам имам тази информация/ Детелина учи нещо във връзка с храненето и последния път, когато я видях /преди 26-27 години/ работеше като диетолог, но не помня точно къде, зная само, че беше в София и вероятно още е там.

Владимир Грамов каза:

Търся Величка Ангелова /по баща/род.1956г.Живяла 1970-1973г. в с. Крумово,обл.Пловдив.Учила в 8-ми клас/1970-1971/в Крумово.Учила в СПТУ Автотранспорт-Пловдив /1971-1974г./В края на 70-те години заминава да живее в Англия.Има сестра -Ани /1959/

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар