Българският Music Idol от Casper

07.06.20070 Коментара

Победителят в първия Мюзик Айдъл е Невена Цонева. Flawless Victory!!! Урааа, заслужена победа! Аз лично гласувах за нея и съм много радостен от победата й. С невероятните 65% зрителски вот, Невена спечели и доказа, че е номер 1. Журито също обявиха, че тя трябва да спечели още преди крайните резултати. Радостта е голяма, обзалагам се, че цяло Севлиево, а и всички фенове на Невена празнуват и изживяват върховната наслада от победата заедно с нея сега. Еуфорията е голяма, сайта на Мюзик Айдъл е претоварен, а до форумите изобщо не мога да се добера!

Ето и един бърз кепчър, в минутите на обявяването на победителя. Вижте и споделете радостта й! Извинявам се за кофти качеството и липсата на звук, но късно се организирах и това беше най-доброто което успях да скалъпя минути преди финала. 🙂 Enjoy!

качествено клипче с звук: http://www.vbox7.com/play:0baf9b2a

Във vbox7 в момента не могат да се качват клипчета. Много скоро ще се напълни с клипове из Интернет, но аз да си се накефя, че първия качен е мой (22:01, хехе). Гадно сече, но с фрапс и на тоя бавен комп, това е положението. Пак е нещо! 🙂

Поздравления и за отличното представяне на Теодор, който искрено се зарадва на победата на Невена! Пожелавам бъдещи успехи и на двамата и очакваме филма за Невена след пътуването й. Незнам за вас, но аз ще спя спокойно тази нощ! 🙂

Ето и последното изпълнение в първия Мюзик Айдъл на Невена: Излел е Дельо хайдутин! Космическо изпълнение на невероятната песен на Валя Балканска.

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар