Green Day – Полезни Връзки от Casper

28.06.20070 Коментара

Green Day Links

Тук и сега ще направя един списък със сайтове за Green Day, откъдето ще може да научите още много неща за групата.

Инфо: Официалният сайт на Green Day. Направен е на Flash. Съдържа най-обща информация, според мен дори малко. Новини, Турнета, Музика, Видео и други. Предпочитам фен сайтовете, те са доста по-пълни.
Език: English
 
Инфо: Официалният фен сайт на Green Day. Оууу, доста неща може да научите от там. Една от силните страни на сайта е новинарската част. Почти всеки ден постват по нещо. Има също и онлайн магазин с най-различни неща за фенове, FAQ сектор с много отговори на въпросите които може би си задавате, много друго инфо за Green Day, download секция, tabs секция, чат, форум и т.н.
Език: English
 
Инфо: Подобно на предишния сайт и този е фрашкан с информация за Green Day. Много факти, както за групата така и за другите музиканти, които са част от шоуто повреме на турнетата. Още за наградите на групата, татуировки, крилати фрази, доста неща за download (аavatars, wallpapers, winamp skins и други), статии от най-различни списания и други.
Език: English

Инфо: Още един отличен фен сайт на Green Day. И отново ще намерите почти всичко за групата. От биографии, дискография, новини, текстове на песни, значенията и посланията на песните, fan art и много други интересни неща.
Език: English
 
Инфо: Много видео ще намерите на този сайт. Клипове на песните на Green Day, някои са live изпълнения и други. Освен официалните клипове и клиповете на кавъри има и най-различни видео компилации и са доста големи, дано ви е добър нета. Плюс отново новини, интервюта и т.н.
Език: English
 
Инфо: Още един видео сайт на Green Day. Съдържа видео клипове на песните им подредени по албуми. Има и live изпълнения и възможност да си изтеглите каквото ви хареса. На този сайт може да намерите и DVD Guide – информация за DVD-тата направени до сега – съдържание и как може да си ги купите.
Език: English
 
Инфо: Сайт под формата на един голям, голям форум. Ако искате да си пишете с други фенове или да откриете най-различни любопитни неща, може би това е мястото. Казвам може би, защото не съм се заравял много на дълбоко, но пък вие може да опитате. От това не боли.
Език: English
 
Инфо: Този сайт го добавям, защото в него може да откриете и свалите доста редки песни на Green Day, повечето от които няма да намерите в албумите им. От навигацията отивате на Multimedia и си теглите наред…
Език: English
 
Инфо: Информация за Green Day в безплатната онлайн енциклопедия. Добре синтезирана и подробна информация за групата. Предимно биографична. Има и доста връзки към други материали.
Език: English

Разбира се това е много малка част от сайтовете посветени на Green Day. Подбрал съм просто такива, които се поддържат по-сериозно, съдържащи много и наистина ценна информация за групата.

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар