Мюзик Айдъл 2 – Начало от Casper

25.02.20080 Коментара

Дългоочакваният втори сезон на Българския Мюзик Айдъл започна! И този път началото беше доста шумно. Радвам се, че успях да се прибера навреме, за да гледам старта на най-успешния музикален формат за млади таланти. Новини, снимки, видео и отворени дискусии, може да откриете на обновения сайт на Мюзик Айдъл.

Music Idol 2

За тези, които не са успели да гледат, тази вечер видяхме свежите моменти от кастинга в Русе. Имаше много забавни кандидат айдъли. Така сърдечно се посмях на изпълненията и самоувереността на някои от тях. Шапка им свалям разбира се, за смелостта да се изправят пред строгото жури, следвайки една своя мечта. Но да погледнем реално на нещата, наистина имаше образи, които повече си вярваха, отколкото можеха да пеят. Видяхме и 1-2 добри изпълнения, заслужено получили Червения лист. Е, някои от кандидатите бяха отхвърлени доста грубичко – имаше много обидени и много сълзи, но хората в журито не са случайни и се предполага, че си разбират от работата. Не мисля да ги критикувам, въпреки че се отнесоха с една част от кандидатите така, както аз определено не бих.

Форумът на предаването също привлича множество хора, решили да изкажат мнението си. Още веднъж се виждат теми, в които активно се говори за расовата дискриминация, както и за корупцията и шуробаджанащината, благодарение на които победителя е определен предварително

Аз лично вярвам, че победителя се избира честно, без връзки и рушвети. Много се спекулираше и срещу Невена, но за мен тя беше най-добрата и спечели заслужено и с много труд, титлата Мюзикален Идол. Няма да допусна нито една лоша дума по нейн адрес на този блог!

До този момент нямам фаворит за МА 2, но докато изгледаме всички кастинги има достатъчно време, хехе. Ще се посмеем доволно най-малко… А вие ще следите ли редовно предаването? Може да се включите в малката анкета, която съм пуснал до края на месеца. Планувам да ви поискам мнението за още едно-две неща относно Мюзик Айдъл 2, но и това ще стане в началото на март най-вероятно. Дотогава гледайте и се забавлявайте!

Ще следите ли редовно Music Idol 2?

  • Не, не ме кефи (44%, 8 гласа)
  • Да, постоянно (28%, 5 гласа)
  • От време на време (28%, 5 гласа)
  • Какво е това? (0%, 0 гласа)

Гласували: 18

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар