Добре ли шофират жените? от Casper

16.04.20084 Коментара

Всеки ден поне по 2 часа ми минават в кола – отиването до и връщането от работното място в София – досетихте се. Докато се возим с Мастър Пи, се разминаваме с все повече дами шофьори. На мен не ми пука особено за пола на водачите на МПС. Аз не съм шофьор, нямам шофьорска книжка, а и не бързам да си вадя. Повече ми допада навигаторския пост. Возя си се и си ми е много добре – мога да си се разсейвам, да си пийвам, секс ако искам мога да правя… Все неща, които не са препоръчителни за човека зад волана. (Още се чудя, как ми се падна „Нов автомобил“ от Новогодишната баница с късмети?!)

По пътя

И така, като страничен наблюдател се забавлявам, коментирайки другите шофьори. Темата за жените шофьори винаги е била интересна и е пораждала много спорове. Вие как мислите? Справят ли се добре дамите на пътя? Какви са вашите наблюдения?

Добре ли шофират жените?

  • Някои да, но други са големи блейки (56%, 14 гласа)
  • Не, въобще не стават (28%, 7 гласа)
  • Да, много са добри (16%, 4 гласа)

Гласували: 25

За мен те се справят много добре, трудно бих определил кои са по-добри – мъжете или жените – но винаги има едно НО. Голяма част обръщат малко внимание на огледалата и използването на мигачите при различните маневри. Трудно ми е да кажа, колко пъти са ни запушвали и колко пъти добрата реакция на шофьора ни е измъквала от вероятно ПТП, но не са никак малко…

Кратки URL адреси:   

4 Коментара по темата

Веселин каза:

Ако се абстрахираме от това, че гледат само на пред и на пътя съществуват само те, стават 🙂 Ако ги сравняваме с прокурорите, депутатите, другите мутри и доставчиците на стоки, жените (които не са мутреси) са си направо добри шофьори.

Sis каза:

Има и от едните, и от другите.
Статистиките показват, че при ПТП-та, завършили със фатален край броя на виновните жени шофЕрки е много малък => жените са по-внимателни или… по-страхливи. Знам ли.
Аз обаче, по мои наблюдения смея да твърдя че напоследък псувам много повече жени шофьорки по софийските улици и далеч по-малко мъже.
Да не говорим, че жена да ти даде път е абсурдно в този град… Чак ме е срам, че съм жена сега 🙂

OB4uKOH каза:

Сис Жените зад волана са като повечето жени в леглото…. не водят активен полов живот просто си лежат отдолу ……….
Защо трябва да има мигачи ?!?! Предимството е според червилото ……. В момента в който тръгнеша да им обясняваш нещо и казват че си сексист преди изобщо да са те изслушали …… Паравана на сексизма и секса на работното място са нещо невероятно удобно в някои ситуации.
Разбира се има и изкючения deni_f ака Таня ……. НИКОГА НЯМА ДА БЪДА ПО ДОБЪР ОТ НЕЯ !!!!!
Тя е първата и до сега последната жена която е карала моята кола /дори на сестра ми и майка ми не я давам/ Просто RESPECT
BTW да и е честито новото BMW за справки прочетете и блога

Casper каза:

Keep rollin, rollin, rollin… Дотук от първите 7 гласували, един не е вотнал с „Да, много са добри“ да ги отсрами поне, хехе. Сис, ми то от жени в джипки къде да ги видиш тия мъже?

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар