Хванати в изневяра от Casper

16.09.20080 Коментара

Втора седмица от началото на българската версия на Cheaters. Поредното риалити, което пристигна и у нас. Разбира се, още след първия епизод, цяла България гръмва с мълвата, че всичко е нагласено, сценарии, актьори и т.н. Не съм учуден… Тук мисленето си е такова – всичко се приема за нагласено по подразбиране. Това малко ме дразни, но не съм човек, които се тормози с дребни неща…

До тук в предаването видяхме няколко доста пикантни истории. Вчера дори започнаха да цензурират на моменти. Всички тези двойки… аз лично не мисля, че играят по сценарии, но това си остава мое мнение. Имало много изкуствени моменти, като по филмите. Да, хората гледат филми, взаимстват от филмите и съответно не е невъзможно да видите позната ситуация в някои от епизодите.

Пък и има още доста серии. Нека не прибързваме със заключенията. За да бъде нагласено едно такова риалити, ще са нужни и доста повече средства, а и тук обичаме сеирите и мераклии за участие винаги ще има. Жалко само за хора, като жената с 4-те деца от вчера. Това, на което беше подложена, беше грозно. Не стига, че държанието на съпруга й беше недопустимо, ами и онази магистралната парантия да и шибне такъв шамар. Същата тази, която бяха титуловали като, забележете, професионална компаньонка… хохо. Професионална, колкото аз съм професионален астронавт… Може и да греша. Не ги разбирам тези работи. Някой компетентен да се изкаже.

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар