21 Юни 2009 от Casper

21.06.20090 Коментара

Този път посрещнах 21-ви на шумно парти. Всъщност, партитата бяха две. Още от началото на месеца се надъхвах за Park Live Fest в Борисовата градина и по специално за третия и последен ден на фестивала. Програмата беше добра, времето също и без да му мисля много, към 16:00 часа бях на Колодрума.

Park Live Fest - 20th June 2009

В началото, както сами виждате, беше много спокойно. Малкото хора се криеха по сенките и се охлаждаха с бира. Самите цени вътре бяха доста… странни – бира  4лв., редбул 2 лв. – малък черен Буш от 6 кинта + „нямам да ти върна“ редбул = така се правят пари, хехе…

Целият следобед премина в отпускаща музичка и лафче, докато по едно време не ни заля един бая як дъжд. Тези, които се притесняваха от това, че ще се намокрят, се изпокриха кой където свари. Останалите, просто се скупчихме пред голямата сцена, където някакви диджеи забиха и съвсем спря да ни пука за лошото време. Всички подкачахме на тежкия бас под дъжда и картинката заприлича на финала на Step Up 2… В един момент не можех да си представя, как ще слушам LAMB след това, хехе…


Самите те – LAMB – имаха някакъв проблем с баса и докато го заменят си почакахме още поне половин час. Дъждът спря и в Колодрума се събра огромна тълпа, която приканваше музикантите при всяко незначително движение по сцената. Сещате се, как българските фенове се раздават на 100% по концерти (без значение какви), а когато си поиграят и с търпението им става дори още по-добре.

LAMB at Park Live Fest

Всички бяха в някаква неописуема еуфория, но адреналина скочи дори още повече, когато LAMB излязоха на сцената. Хора крещяха и пееха на всяка тяхна песен. Лу (Lou Rhodes) направо грееше на сцената в тази страхотна черна рокля, а Анди (Andy Barlow) не спираше да се забавлява с публиката. По едно време направо се хвърли от сцената и дълго го разнасяха на ръце. Басистът от другата страна също не им отстъпваше.

След малко чухме началото на Gorecki и всички полудяха! Ето го и самото изпълнение с прилично качество, че ако видите моето от телефона – на нищо не прилича, хехе.

Невероятно парти! Сега имаш представа какво изпусна. Дано изкараме следващия LAMB заедно.

Цял един час и половина ми преминаха като на един дъх, но с това нощта не беше приключила, защото веднага след фестивала се насочихме към клуб Funkiss, където Yango беше приготвил един час сериозен jungle!

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар