Категория B от Casper

17.07.20120 Коментара

На 30 след необяснимо и внезапно желание, реших да се запиша на шофьорски курс. Някои ще си помислят, че съм закъснял, но истината е, че около мен винаги е имало  много шофьори, пък и винаги съм предпочитал на съм на навигаторското място с отворен прозорец и биричка в ръка. Без да му мисля много, а и нямах особено голям избор, реших да го карам курса в София. Страшното беше да избера школа и инструктор. Разбира се, обърнах се към големите форуми. Исках да си намеря инструктор, който хем да ме научи, хем да си допаднем, за да може всички тези часове да са приятни и за двете страни.

Шофьорска книжка

Не търсих дълго и скоро се уговорих с инж. Владимир Йорданов (или Влади – както всички го наричаме), кога и как да започнем с кормуването. Отличен инструктор, спокоен и коректен – определено го препоръчвам на всички кандидат-шофьори! Ще ви научи да шофирате. За контакт с Влади посетете avtokurs.alle.bg, където ще намерите актуални телефони.

По време на кормуването видях колко голям процент от шофьорите нарушават правилата по пътищата и как в същото време ние се учим да правим точно обратното – както си е по правилник. Е, след добра подготовка и немалка доза късмет, успях да си взема всички изпити от първия път! Но това май беше лесната част. Сега ми остава да натрупам много практика…

На всички с предстоящ финален изпит по кормуване искам да кажа само едно:

Бъдете спокойни и карайте с изпитващия както го правите с инструктора. Отпуснете се и не бързайте, защото притеснението и бързането са най-големите ви врагове на изпита! Успех!

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар