American Pie 6: Beta House от Casper

09.12.20072 Коментара

Erik, Ryan, and Cooze start college and pledge the Beta House fraternity, presided over by none other than legendary Dwight Stifler…

Кодово име: Американски Пай 6: Бета братството
Code name: American Pie Presents: Beta House – imdb.com

След като изживяха незабравими моменти като завършващи гимназисти, нашите стари познайници Ерик Стифлър и Кууз са вече колежани и то не къде да е, а в същия колеж, в който купонясваха в Голата Миля. Те, заедно с новите си приятели, трябва да преминат скромните 50 задачки, за да станат част от Бета братството, чийто лидер е не кой да е, а ненадминатия парти мастър и братовчед на Ерик – Дуайт Стифлър.

Серия от комични моменти ще ви задавят от смях. И тук Бетите са предизвикани от друго братство. Това са Зубрачите – група умни богаташчета, които искат да се отърват от Бета и дори ги предизвикват, чрез една, забранена от 40 години традиция, в която братсвото на Дуайт Стифлър са непобедимите лидери – Гръцката олимпиада. Залогът е много голям, а изпитанията не са леки. Кой ще е победител и кой победен, предлагам ви да гледате.

Официалният трейлър | Официалният сайт

Кратки URL адреси:   

2 Коментара по темата

Миглен каза:

Скромното ми мнение е че всяка трета или по-следваща част на някоя поредица не струва, дори да е триология просто не ми се връзват. Да не говоря празнословия съм изгледал всичките Американски пайове и само първите две си заслужават, после става някак си еднообразно с тия Стифлъровци.

Casper каза:

Значи спокойно можем да си ги делнем. За теб първите 3, а аз взимам 4,5 и 6. Само знам, че с всяка следваща серия стават все по брутални, но и си остават модерни. Да кажем, в последната серия сигурно имаше голотия като за 3 серии. Не че е най-важното, но определено се забелязва.

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар