Честита Нова 2008 Година! от Casper

05.01.20085 Коментара

За много години! Желая на всички много здраве, успехи, сбъднати мечти и много усмивки! Сигурно се чудите защо чак сега се сещам да пиша. Истината е, че имах доста натоварена, с приятни неща естествено, програма по празничните дни и нощи. Като започнем с банкет с колегите на 28 декември, който премина доста добре и много весело и шумно. Само не разбрах накрая, кой ни беше викнал такси, та трябваше да си тръгваме. Иначе всичко беше на ниво, бяхме 30-40 човека, които си пийваха, хапваха и танцуваха на воля. Тежкото беше на следващия ден, който премина изцяло в почивка и възстановяване на силите за предстоящите, последни дни на 2007 година.

Приех поканата на мои много близки приятели, да посрещнем 2008 година заедно на една голяма вила на Вършец и определено не сгреших в избора си. Не ми трябваше голямо убеждаване, за да се съглася, тъй като сме правили много партита заедно и всяко едно е било супер и на ниво – музика, пийване, компания, всичко. Получи се поредното перфектно парти, а ето ги и виновниците…

New Year's Party

Оказа се, че сме се снимали като за световно – 1.5GB в снимки. Доволен съм. Но да се върнем малко по-назад…

На 30 декември 2007 започнах да стягам леко по леко багажа за купона на Вършец. Другите бяха там от предния ден, аз си починах след банкета на 28-ми. В квартала беше настанала някаква предпразнична анархия. Всички се бяха засилили да пазаруват точно като мен – в последния момент. Е групата свършиха работата във Враца и аз просто се набутах в Рамстора, за да заредя с още пийване. По-добре да остане отколкото на връх Нова година да останем на сухо…

Денят премина неусетно и 16:45 вече бях на автобуса за Враца. Тъпото беше, че не бях пътувал по този маршрут и вместо както обикновено да си спинкам по време на път, седях и внимавах да не си изпусна гарата, че иначе щяха да ме прибират от Лом или от Видин. В крайна сметка всичко беше наред и след още половин час пристигнахме в бърлогата.

Dancing NY2008

Частта с готвене, сервиране, големи маси, вечери, не ми допадна много, но това не беше фатално. Явно бях прекалено надъхан за купонясване и си представях, как когато пристигна ще вляза директно в някаква неописуема лудница. След още малко време музиката се засили, хората започнаха да си сипват и да си пийват. Дойдохме си на думата! Тогава си помислих: Ей, така ще се разбием тая нощ, че утре на 31-ви ще си седим на масата, ще гледаме стерео и ще се мъчим цялата нощ на по чашка вино…

Drinks NY2008

Да бе да! Качественият алкохол си каза думата – дори да пийнеш повечко, няма проблем. А и условно се бяхме разделили на 3 групи – пиещите водки, пиещите ракии и пиещите уиски. Културно, защото ако се меша се сещате за последствията. Аз не съм ракиено-салатен тип, водката не ме изкуши – знаех, че ако пия ще ми тежи главата на сутринта и затова бях в третата група с Tullamore Dew, Bushmills и Johnnie Walker (Red Label) – ммм.

Yango NY2008

Yango, като основното действащо лице зад пулта ни поднесе сериозна порция jungle. Някои от вас сигурно ще се сетят за Yango от летния Open-Air Drum n Bass фестивал в Мало Бучино, който се проведе от 6 до 8 юли 2007 година. Или ако сте били на 21 декември 2007 в Black Box, не може да сте пропуснали и лудницата в downstage-a, където пускаха Yango и Sidereal. Ако някой има снимки от тогава, да праща.

Tired NY2008

Поизморихме се от танци, пък и алкохола си казваше думата. Към 3:00-4:00 сутринта повечето се отправиха към леглата, та с Yango пийнахме по една мента със спрайт като за финал, закусихме и, както с казва, затворихме кръчмата. Никак не ми се лягаше, но решихме да си починем за предстоящата нощ. Толкова по първата (втора за останалите) вечер. Ако някой от участниците иска да добави нещо по-покантно, хехе, коментарите са отворени.

Малко пауза преди да преминем напред, че е малко натоварено… Stand by…

Кратки URL адреси:   

5 Коментара по темата

Честита Нова Година и на теб. Явно и ти като мен си изкарал префектно. 🙂 Не знам за теб, ама на мен ми бяха нужни два дена за да възстановя от новогодишния купон. 😀

Casper каза:

Ние пък влязохме в стабилна серия и до преди 3-4 дни нямаше спирка. Ето го и резултата – още темата не мога да довърша..

pasha каза:

Железни моменти… Казват че първите 3 часа на годината са определящи за съдбата ти през нея… В нашия случай ще ни държи топло за дълго. На мен партито ми подейства точно така и нямам търпение да се съберем пак с тия хора. Няма как, тая година поне ще е така. Кво да правиш, съдба.

Man4ini каза:

Ехее, добре сте си прекарали гледам 🙂 Мен след супер ветровит ден на Витоша такъв грип ме хвана, че 15 дена няма оправия. Имаше съмнения за пневмония ама ми се е разминало 🙂 Както и да е де … от цялата работа изпуснах и нова година и сватба и сума ти карания и кво ли още не.

Завиждам ви малко ама благородно 🙂

Дайте да заформим един сериозен порой, че се забравихме да го еба!

Алеее, Алееее 🙂

Casper каза:

Айде бееее, бях се изплашил, че са те взели за US зет, хехе! Оздравявай, купончета няма да липсват. Действаме! От Нова година освен това, което ще се види тук, ще отворя и една галерийка с повече и подбрани пикс.

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар