Нов хостинг – нов късмет от Casper

07.10.20086 Коментара

Здрасти! От вчера блога и зяпалката са на СуперПро хостинг план при СуперХостинг.БГ, които ми изглеждат стабилни и ми направиха добро първо впечатление! Благодарение на бавното опресняване на DNS (варира от 2 до 48 часа) обаче, двата сайта не бяха достъпни от вчера до днес в ранния следобед. Трансферът премина успешно, поне така си мисля… Ако все пак забележите нещо, което да не функционира както трябва, пишете.

Бях доволен и от досегашния си хостинг при HOSTBULGARIA. Там цените са 3 пъти по-тънки, параметрите са също много добри, но ако планувате да пускате 2-3 динамични сайта (и особено  на платформи като Joomla, WordPress, Drupal и други) в един общ акаунт – не сте за там – както беше и моя случай. Поне са коректни, предложиха ми помощ при преместването и ми оставиха достатъчно време да си прехвърля нещата. Тенкс гайс!

При избор на хостинг: параметрите, които ви се предлагат са без значение, защото винаги всичко опира до така нареченото процесорно натоварване, процесорно време или както там се нарича… Затова не прекалявайте с плъгините, слагайте такива за кеширане и оптимизирайте  максимално сайтовете си.

Кратки URL адреси:   

6 Коментара по темата

СуперХостинг са най-добрите!

Моят блог се хоства там още от самото начало и съм повече от доволен. 🙂

Casper каза:

И аз съм доволен засега. Взел съм си година, няма къде да се ходи, хехе.

Sis каза:

Формите за контакт и в двата сайта по мои спомени не бяха такива… във видеото даже я няма никаква, а тук – само коментари. Имам някакъв спомен, че и при теб форма за контакт беше такава, каквато си сложил при мен 🙂

Casper каза:

Реших да не го споменавам, тъй като за изминалата година не са ползвани много, но има проблем с плъгина и за сега остават disabled.

Мишо каза:

Мисля че си направил най-добрия (за БъГария) избор за момента.
Преди позвах услугите на host.bg и съм длъжен да
отбележа че тези момченца и момиченца които работят там първо – нямат грам хабер от спецификата на работата за която им се плаща, второ – неучтиви са, трето правят меко казано (съжалявам за израза) педераски работи …
Сега съм клиент на superhosting.bg, имам може би 15 или 16 сайта хостнати на техните сървъри някой от които с минимум 200 посетителя всеки ден и съм горд да почертая, че до този момент НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЪМ ИМАЛ ПРОБЛЕМ С УСЛУГИТЕ ЗА КОИТО ПЛАЩАМ, или ако съм имал някакъв МИНИМАЛЕН проблем, то той е бил отстраняван за максимум 10 мин. след като изпратя билета или затворя слушалката на телефона.

Casper каза:

Бях се насочил твърдо към фКолор и нямам представа какво точно се случи, но в последния момент реших да е СуперХостинг. Коментари като на Мишо показват само, че съм направил правилен избор, хехе.

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар