21 Ноември 2008 от Casper

21.11.20082 Коментара

Хубав и много слънчев ден! Усещам как слънцето упорито ме напича през прозореца зад мен, създавайки онзи приятен (особено за студените дни) лупа ефект, хехе. Само не можах да разбера, защо сутрешното събуждане, в такъв прекрасен ден, беше толкова ударно…

Протягах се малко преди да стана, когато изведнъж получих онова гадно схващане ли, замятане на сухожилие ли, не знам, но острата болка в прасеца и този път ме накара да изхвърча от леглото. Е, няма такова събуждане! 15-20 секунди и болка като тази може да те побърка, хехе. Светнаха ме, че това било липса на магнезий и затова сега се тъпча с банани (и кисело млекце), защото не ми харесва идеята за таблетна форма.

Сега си усещам прасеца все едно съм разтегнал нещо  и това ще продължи няколко дни… гаранция! Свикнал съм, не е сефте. Мише, ти поне си ме виждала от раз да се изтрелвам посред нощ от леглото и да подскачам из стаята, като ужилен петел, хех. Ето една стара, но и много хубава и специална песничка за днешния хубав ден и другия път само усмивчици, нали?

И аз колко глупости покрай събуждането изприказвах… Днес явно съм в настроение и не ми пука от малкото неразположение в левия крак. Пия си чай под ярките слънчеви лъчи и съм се отдал на приятни мисли и спомени от лятото. Всъщност, много лесно зимата може да се превърне в лято… Толкова малко е нужно!

ВАЖНО: Търся си нов матрак! Еднолицев. Желани размери: 120×190, 120×200, 140×190, 140×200 cm. Цената… колкото по-тънко, толкова по-добре. Приемам всякакви съвети за марки и модели. Драснете по един коментар, ако мислите, че можете да ме ориентирате. Благодаря!

Кратки URL адреси:   

2 Коментара по темата

Ох, от месец и кусур не съм излизал и пил като хората, но тази вечер как ще се напия просто не е истина. 🙂 Събрахме се една голяма компания и след малко ще влизам да се къпя и ще ходя към кръчмата.

Моето ставане днес беше както обикновено. Отидох на училище за втория час и каква ирония само – карахме още два часа и това беше. Добър петък. Дано и вечерта да е супер! 🙂

Casper каза:

То и аз бях на работа за втория час, заради блокираните 3-4 ленти под моста на влюбените… Иначе нещо още от сега се прозявам, та ще го видим къде ще ме отвее.

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар