After Earth Hour 2009 от Casper

30.03.20090 Коментара

И аз да се включа с няколко думи за изминалия в събота вечерта Час на Земята. Решени да вземем участие в борбата срещу глобалното затопляне, изключихме всичко вкъщи и се засилихме да видим какво се случва в центъра на София. За мое голямо учудване, кварталите през които минахме все едно не бяха чували за подобно събитие, въпреки многото билборди, новини и информация, циркулираща в Интернет. Явно бях с нагласата да видя блоковете тъмни, като при режим на тока от времето на бай Тошо, но уви… Останах леко разочарован, докато не забелязах мрачните силуети на храм-паметник Александър Невски, сградата на Президентството, тази на БНБ, а също и няколко други, които бяха решили да се включат в това добро дело. Нека не оставяме бъдещите жители на Земята да ни псуват вместо да ни помнят с добро, защото не сме направили нищо, когато сме имали тази възможност.

Но както и да е… от градинката срещу Националната галерия се носеше жива музика и в тъмнината сияеха десетки свещи. Беше пълно с млади хора и атмосферата беше като по време на нощта срещу Великден. Не разбрах кои са организаторите, но евала, отсрамиха ни пред останалите нации с прилична подготовка. Огненото шоу не беше за изпускане!

Явно съм бил доста превъзбуден, защото всички снимки от фотоапарата са здраво размазани, хехе… Все пак за тези, които не бяха там, едно малко клипче от телефона. И не пробвайте това вкъщи!

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар