GSM, SMS, Facebook… от Casper

26.02.20100 Коментара

Скоро не съм писал нищо в тази категория, но ето че му дойде ред. Отново, само 3-4 месеца след големите промени, съм с 3 gsm-а с карти към трите мобилни оператора в България – Vivacom, Mtel и Globul. Уви, старите ми номера бяха изгърмели, та сега съм с чисто нови, които така или иначе малко хора ги знаят и не очаквам phone flood

Малко ми се виждат множко, но и без друго Глобула ще го махам след няколко месеца, защото основната паплач, с която си говоря е по другите два оператора. В крайна сметка обмислям да си взема един апарат с 2 SIM и да си реша проблема „джоб-телефон“. Някой да препоръча марка и модел?

Другото, с което се занимавам през свободното си време са WordPress плъгините ми. Понякога ми се налага да си напиша някоя, WP добавка за лично ползване, като SMS Ads – за да мога да следя и редактирам инфото от sms-сите, които получавам за ТВОЕТО МЕСТЕНЦЕ! Улесних си живота, защото ми беше писнало да следя какво се случва през phpmyadmin… Всяко поленце в табличката може да се редактира индивидуално. AJAX е голяма работа, а хората зад jQuery заслужават да ги черпим яко, хехе! Е, това, което се вижда на картинката е малка част от цялото инфо, но хайде да не ви дразня, защото не е предвидено този плъгин да става публичен на този етап, хехе. Използвам случая да благодаря на всички, които добавят сайтовете си чрез SMS! Вие не само помагате на себе си, но помагате и за развитието на Blog.Caspie.Net!

Дойде време да си поговориме и за така любимия на 300 милиона потребители – Facebook. Моето присъствие в социалната мрежа е как да кажа… по-скоро скромно. Вътре съм заради хората и не толкова заради екстрите (визирам хилядите безсмислени приложения), които Facebook предлага. Преди няколко дни направих фен страница на блога. Всеки е добре дошъл, а какво ще става там още не е много ясно… Очаквам FB гурутата да помогнат, хехе.

Ето ги и моите адреси във Facebook

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар