Месец Декември от Casper

04.12.20070 Коментара

Дойде и месец Декември. Хубав месец, а също и от най-натоварените. Голяма концентрация на празници. Много рождени дни, включително и моя. Спомням си за годините в училище. Имах много съученици – рожденици през декември. Всеки петък беше пълна лудница. Навсякъде наздравици и весели хора. И тази година не се очертава да е много по-различна. Празник всяка седмица, понякога дори по повече от един. Както винаги оферти много, ще се решава пак в последния момент къде, кога и с кой.

Snowman

Последната добра новина, която чух е, че 31-ви е обявен за не работен ден. Ще се отработва на 15-ти, ама 15-ти декември ли, та 15-ти януари ли, пак не съм доразбрал. Това не е 100% сигурно, така че, ако имате планове по-добре се информирайте за положението предварително. 31 декември се пада понеделник – много кофти, ако остане работен. Пропадат всякакви комбинации за купон + пътуване.

А вие какви ще ги вършите? Долу в ляво пуснах една предпразнична анкета, защото съм любопитен да разбера кой на къде е тази година. Аз лично имам някои предложения, които обмислям и както винаги ще кажа „Има време, ще видим“. Важното е всеки да избере мястото което и компанията с която ще прекара най-добре. Надявам се месец декември да е успешен и изпълнен с хубави моменти и да посрещнем 2008 година подобаващо.

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар