B-Day Massive vol.1 от Casper

15.02.20105 Коментара

Тази година януарските и февруарските рожденици, които ни събират на вила, са с един повече – Yango, Ина, Sis, а сега и Марина. Да са живи и здрави, много яко си изкарахме! Този път задраскахме познатите дестинации и вместо вила „Дафне“ в с. Рибарица и къща „Делийски“ в с. Стоевци, избрахме Ловен хан „При Кавала“, познат като вили „Кавалджиеви“ в с. Рашевите, който се намира само на 3 км от Трявна.

Вили „Кавалджиеви“ включват 2 къщи – малка и голяма – в общ двор.

Малката къща е на 2 етажа с 2 големи спални с тераси и малка стая с 2 единични легла на втория етаж. На първият етаж има кухненски бокс и голяма трапезария с камина – най-широкото и удобно място за купон, ако планувате да сте на закрито. Отоплява се на локално парно и ако поддържате парното и камината, ви гарантирам, че колкото и да е студено навън, вътре ще е тропическа жега.

Голямата къща е на 3 етажа, като втория и третия етаж са с по 3 големи, двойни спални. На първият са втората механа и отделна кухня. Капацитетът на голямата къща е 12 + 1, а в механата свободно могат да се съберат към 25 човека.

Ако обичате планината, мястото ще ви хареса. Стопаните са готини хора – чичо Митко дори ще ви изтегли с Нива-та, ако закъсате, хехе. Все пак, ако ще посещавате вили Кавалджиеви през зимата, задължително си сложете добри зимни гуми. Носете и вериги за всеки случай!

Със сигурност очаквате да видите и малко снимки от купона… Подбрал съм няколко… по-нормални, хехе. Е колко да са по-нормални. С първата искам да ви предупредя, че къщите се охраняват от стадо освирепели от глад котки. Броихме ги до 13, но сигурно са повече.

Второто нещо, което събра погледите и обективите на фотоапаратите беше този… тунингован Вартбург! С такава машина няма да имате проблеми в планината. Уви, не сме сигурни, че този звяр е в движение.

С готини хора, музика, хапване и пийване на купон винаги в весело и интересно. Знам, че и на тях им е интересно с мен. Особено като дрънна 2-3 питиета, хехе. Тук още загрявам.

Разбира се, за техниката и музиката компромис не правим. С колкото и коли да се пътува – 2 багажника саунд! За тези, които сте ме следили до сега, Yango няма нужда от представяне. Качественият jungle също.

Ето една от най-сериозните причини да станете DJ – chicks dig it! Да, особено ако изпълнявате и музикални желания – това ви чака, хехе.

Докато едни се снимат с дузина мацки, други сме натоварени със задълженията да поддържаме камината. Или просто си топлим крачетата след като сме се пързаляли на двора на бос крак, lol.

Груповите снимки са хубаво нещо. Сплотяват колектива и пиенето се изпива. Мисля, че тази стана много сполучлива… и то от първия път.

В края на вечерта или по точно на разсъмване, оцелелите затваряме по подобаващ начин, хаха. 7 am?

The End.

Кратки URL адреси:   

5 Коментара по темата

Preor каза:

Ей вие сте за завиждане бре 🙂 Браво.
Да са живи и здрави рожденниците и винаги да ви е токова готино.
Yango -трябва да си прехвърли малко слушалката от (негово) ляво, че от миналата година на всички снимки с пулта изглежда по един и същ начин 😉

Casper каза:

Яко е там! Отлични условия и няма на кой да пречиш със силна музика. То ние това търсим, хехе.

Preor каза:

Кой снима с апарата? С тези размазвания?

Casper каза:

Сашо – на снимката с готините хора е с гръб (сива тениска, оранжеви ръкави). Той ги прави „светещите змии“ с едно Sony.

Lili каза:

Чудничко 🙂 Блазе ви 🙂

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар