WordPress 3.5 RC 1 от Casper

29.11.20120 Коментара

Разработката на WordPress 3.5 премина във фаза release candidate, като финалната версия е планувана за следващата седмица. Не успях да премина заедно с вас през трите бети, но сега ще отделя минутка-две, за да ви споделя какво ново ни очаква този път. Още след края на инсталацията ще започнете да забелязвате подобренията…

WordPress 3.5 RC 1

Новата Welcome кутийка, ще даде насоки на всички, които тепърва се сблъскват с WordPress. По-приятните бутони, опростените настройки, както и новия color picker радват окото. Разходете се по менюто, разгледайте. Нещо повече – цялата администрация е оптимизирана и съобразена с новите HiDPI (Retina) устройства и ще изглежда също толкова добре.

WordPress 3.5 - Add Media

Най-съществената промяна в тази версия е в Media частта. Добавянето на картинки и бързото създаване на галерии е приказка – избор и drag & drop пренареждане. Всичко е доста по-интуитивно.

WordPress 3.5 - Attachment UI

Attachment UI – да, също както при публикациите и страниците, медийните файлове ще имат собствен потребителски интерфейс за лесна редакция и възможност за допълнително форматиране на съдържанието.

WordPress 3.5 - oEmbed

New Embed Support – добавена е поддръжка на Instagram, SoundCloud и SlideShare. Вместо да копирате кода, който тези портали ви предлагат, поставете директните връзки на нов ред във вашето съдържание и вижте резултата.

TwentyTwelve

А ако харесвате Twenty Ten и Twenty Eleven, няма начин да не започнете да използвате новата Twenty Twelve тема, включена в основния пакет. Тя е отлична за основа на вашите проекти – responsive дизайн, предлагащ отлична видимост на съдържанието на всякакви устройства. Теглете и тествайте!

Толкова от мен и пост номер 500!

Изтегли WordPress 3.5 RC 1Сайт на WordPress 3.5 RC 1

Кратки URL адреси:   

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар