Paralia – Katerini, Greece от Casper

30.06.20132 Коментара

Най-накрая намерих малко време да постна няколко снимки от пътуването ни до Паралия, Гърция в началото на май. Купихме си ваучери от един от големите сайтове за оферти с големи % намаления. Промоцията беше Великденска, включваше транспорт и автобуса беше пълен с хора от София и Пловдив. Времето беше супер, щом се къпах спокойно в морето на 3-ти май. Плажът беше добър и пълен с хора, а църквата беше направо на него. Направихме много хубави снимки. Ето и няколко от тях…

На основната търговска улица имаше много места за бързо хапване и сергии, пълни с промоции и най-различни намаления на сувенири и туристически стоки. Като цяло, ако си прави сметката човек, може да изкара едно прилично море като изхарчи колкото в България, че и по-малко. Ние обаче бяхме развързали кесиите, защото аз на море обичам да си угаждам. Ходехме по кафенца и хапвахме в хубавите, крайбрежни ресторантчета, където си идваше по-скъпо… Узото, бирата, калмарите и прясната рибка си бяха задължителни. Ресторантът на пристанището е много добър, пробвайте го!

Гърците са приятни и силно вярващи хора. Празнуват Великден доста по-пищно. Всички бяха се издокарали като за бал. Костюми-мостюми, рокли и разни официални тоалети. Пък аз по джапанки и къси гащи, лол! В 00:00 имаше 10-15 минутна страхотна заря. Всички се прегръщаха, целуваха и си казваха Χριστός Ανέστη!

Организацията на туроператора беше добра. И все пак, имайте едно наум когато сте с организирана група. Винаги има някой закъснял, някой загубил се и т.н.

Последната снимка от галерията – нивата с тракторчето – е от пътуването ни до Метеора, което беше на втория ден от престоя ни. За него обаче, ще пиша в отделен пост с още снимки, хехе.

Кратки URL адреси:   

2 Коментара по темата

PIFA каза:

Определено зяпнах и се впечатлих от снимките! Много сте го овладели този D300….
Браво на майстора!
🙂

Casper каза:

Хехе, D3100 и моя D5000 🙂

Абе не е като да няма пост-процес на Фотошопа. Тъкмо днес се връщаме от о-в Тасос, където беше още по-готино, но да видим дали ще се намери читава снимка….

To be continued

Добави коментар

Какво е нужно да знаеш, за да публикуваш успешно своя коментар...

  • Моля, пиши коментарите си на кирилица.
  • Полета Име, Email, Анти-Бот и Коментар са задължителни. (Споко, email-a остава скрит)
  • Ако ще посочваш сайт, нека е твой или просто остави полето празно.
  • Изпиши с цифри верния отговор на Анти-Бот въпроса в съответното поле.
  • Изчакай поне 30 сек. от зареждането на страницата, преди да натиснеш Добави коментар.

Благодаря предварително за включването по темата! При проблеми - ползвай формата за контакт...

Ако коментарът ти е бил изтрит, то ти препоръчвам да прочетеш първо тази тема - And your point is?

30 секунди преди да можеш да добавиш своя коментар...

Добави Facebook коментар